Kandidaten

  1. Home
  2. /
  3. Kandidaten

1. Dave van Koppen

davevankoppen@lpfwestland.nl
Raadslid, Fractievoorzitter, Lid commissie Bestuur
Onze lijsttrekker Dave van Koppen is sinds 2010 bij LPF Westland betrokken. Eerst als steunraadslid, later als raadslid en tegenwoordig ook als fractievoorzitter. "Ik ben een echte Westlander en woon hier al mijn hele leven. Het Westland is een geweldige streek en dat willen we graag zo houden. Om een (economisch) sterk en sociaal Westland te houden is het belangrijk om nuchtere weldenkende Westlanders in het gemeentebestuur te hebben. Stem daarom op LPF Westland. De (rechtse) Westlandse partij die zegt wat het denkt en doet wat het zegt!"

2. John Witkamp

johnwitkamp@lpfwestland.nl
Raadslid, Vice-fractievoorzitter, Lid commissie EFO, Voorzitter commissie Ruimte
John Witkamp komt uit Poeldijk, is getrouwd en heeft twee zoons. Hij is vasthoudend en recht voor zijn raap. John is CEO bij vandervalk+degroot en één van de grondleggers van LPF Westland. Hij heeft ruim 18 jaar ervaring als raadslid en coacht en begeleidt daarnaast aanstormend talent binnen de partij. Zijn specialisatie? Veiligheid, tuinbouw- en juridische zaken. John is een expert op het gebied van de gemeentewet en wet dualisering. Een luis in de pels van blunderende bestuurders.

3. Peter Voskamp

peetvoskamp@lpfwestland.nl
Raadslid, Lid commissie Ruimte
Ons raadslid Peter Voskamp is 58 jaar, Lierenaar, Westlander, echtgenoot, vader en opa. Peter is opgegroeid in de tuinbouw en tot 2001 werkzaam geweest ook als tuinbouwondernemer. Hierna is hij overgestapt in de recyclingbranche waarbij hij zeer regelmatig met John Witkamp in contact kwam en zo bij LPF Westland terecht kwam. "Het gedachtegoed van Pim Fortuyn heeft mij doen besluiten lid te worden van de partij." Vanaf 2010 is Peter actief als steunraadslid en vanaf 2015 als raadslid waarbij commissie ruimte zijn werkgebied is. "Graag wil ik mij weer inzetten op dit gebied om Westland weer een stapje verder te ontwikkelen."

4. Trudy de Munck

trudydemunck@lpfwestland.nl
Fractiemedewerker Algemene Zaken, Steunraadslid, Lid commissie Ruimte
De eerste vrouwelijke kandidaat op onze kieslijst is Trudy de Munck. Trudy komt uit Maasdijk en versterkt LPF Westland al sinds 2015. Dit doet ze in haar rol als fractiemedewerker, steunraadslid en lid van commissie Ruimte. Haar instelling? Niet lullen, maar poetsen. Ze zet zich graag in voor een veilig, leefbaar én groen Westland. "Niet alleen voor mijn eigen (klein)kinderen, maar ook zeker voor die van u!"

5. André van der Meer

andrevandermeer@lpfwestland.nl
Raadslid, Lid commissie MO
Ons raadslid André van der Meer is 61 jaar, geboren en getogen in Naaldwijk en leidinggevende voor mensen met een beperking en een afstand tot de arbeidsmarkt. Sinds de oprichting van de gemeente Westland in 2004 is hij betrokken als (steun)raadslid bij de gemeente Westland. "Ik hou mij voornamelijk bezig met sociale onderwerpen in de Raadscommissie Maatschappelijke Omgeving. We staan in onze drukke en dicht bebouwde gemeente voor grote vraagstukken die om een oplossing vragen." Als raadslid wil hij de komende 4 jaar weer graag aan de slag om voor de inwoners van Westland passende oplossingen te vinden.

6. Carl Verbeek

info@lpfwestland.nl
Steunraadslid, Lid commissie EFO
Carl Verbeek is 53 jaar, geboren in Delft en getogen in het Westland. Als veiligheidskundige is hij adviseur integrale veiligheid en milieu voor bedrijven en overheid. Daarnaast is hij actief als vrijwilliger bij verschillende sportverenigingen. "Thuis werd vroeger veel over politiek gesproken. Mijn vader was raadslid in De Lier bij de Boerenpartij. Door hem ben geïnteresseerd geraakt in de politiek en heb ik mij 2,5 jaar geleden aangemeld als steunraadslid bij LPF Westland om bewoners in de gemeente verder te helpen."

7. Jolanda Suijker

jolandasuijker@lpfwestland.nl
Raadslid, Lid commissie MO
Ons raadslid Jolanda Suijker is 49 jaar en woont in Wateringen. Ze is getrouwd, heeft een dochter en een zoon en is werkzaam in het voortgezet speciaal onderwijs, waar ze docenten en leerlingen begeleidt. Sinds 2018 is ze actief in de Westlandse politiek, eerst als steunraadslid en vanaf 2019 als raadslid. "Ik voel mij aangesproken door de directe en duidelijke aanpak van LPF Westland. Het geeft mij veel voldoening om opnieuw een bijdrage te mogen leveren voor zowel de inwoners van Westland als van Wateringen."

8. Ben van der Stee

bpmvdstee@gemeentewestland.nl
Wethouder
Ben van der Stee komt uit Kwintsheul en is sinds 2006 actief voor LPF Westland. Zowel van 2006 tot en met 2010 als de afgelopen vier jaar was Ben actief als wethouder voor gemeente Westland. Zijn specialismen zijn onderwijs, (top)sport en transparant bestuur. Zijn drive: "Politiek en openbaar bestuur dichter bij elkaar brengen." Ben maakt zich sterk voor transparante, eerlijke besluiten, aandacht voor kleinere kernen en behoud van de Westlandse cultuur met hokken, feestweken en opening van het vaarseizoen.

9. Hugo van Velden

hugovanvelden@lpfwestland.nl
Steunraadslid, Lid commissie MO
Hugo woont in Honselersdijk, is getrouwd en heeft twee zoons. Hugo zet zich graag voor in voor maatschappelijk en sociaal Westland. Zelf is Hugo ook erg maatschappelijk betrokken, zo is hij vrijwilliger bij de G-voetbal in Honselersdijk en is hij actief binnen het Oranje Team. Hij is werkzaam is de sociale werkvoorziening waar hij zich inzet voor de medemens met een afstand tot de arbeidsmarkt.

10. Ronald Drankier

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Ronald Drankier woont in 's-Gravenzande, is werkzaam als logistiek planner en staat dit jaar voor het eerst op de lijst bij LPF Westland. "De motivatie voor mij om me bij de LPF aan te sluiten begint al bij de slogan 'we zeggen wat we denken, we doen wat we zeggen'. Hier kan ik me goed in vinden en daarnaast is dat bij de meeste politieke partijen wel anders!" Ronald wil zich onder andere hardmaken voor de komst van de 2e Berkenflat in ’s-Gravenzande, het realiseren van meer starterswoningen en een betere groenvoorziening.

11. Ivana Dekkers

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Ivana Dekkers is 34 jaar, opgegroeid en nog altijd woonachtig in 's-Gravenzande. Ze is werkzaam als verzekeringsadviseur in de glastuinbouw. "Het is bijzonder om de 11e plek op de lijst te mogen vullen, dit was de plek van mijn vader Herman Dekkers. Hij is mijn grote inspiratie." Herman is jaren actief geweest binnen LPF Westland, totdat hij in april 2020 overleed. "Hij heeft het altijd met veel enthousiasme gedaan en had een grote dosis doorzettingskracht, een eigenschap die ik ook heb."

12. Glenn Luisman

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Glenn Luisman is geboren in Naaldwijk en woont al zijn hele leven in Westland. Als ondernemer is hij werkzaam in de evenementensector. Daar organiseert hij onder andere zijn eigen festivals, onder andere op het door LPF gerealiseerde festivalterrein bij de Wollebrand. "Ik zet me graag in voor mijn mede Westlanders en ondernemers en hoop op deze manier een steentje bij te kunnen dragen!"

13. Jeff Barendse

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Jeff Barendse is 32 jaar en een geboren en getogen Heulenaar. In het dagelijks leven werkt hij als freelancer in de bouw- en grond gerelateerde sector, in het zomer seizoen verhuurt hij schuiten en organiseert hij verschillende Westlandse evenementen. "De reden dat ik voor de tweede keer op rij verkiesbaar ben op de lijst van LPF Westland is dat ik me goed kan vinden in hun standpunten en mentaliteit. Daarnaast draag ik graag mijn steentje bij voor de jeugd, het schuitvaren en de evenementensector!"

14. Kevin van den Berg

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Kevin van den Berg is 38 jaar, geboren en getogen in Heenweg en woonachtig in Naaldwijk. Hij is vader van twee dochters en werkzaam als accountmanager bij een internationale kweker en exporteur in bloemen en planten. "Graag wil ik mij namens LPF Westland verkiesbaar stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022." Zijn motto? Samen werken aan een veilig en herkenbaar Westland!

15. Raymond van den Berg

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Raymond van den Berg is 36 jaar, getrouwd en vader van een zoon en een dochter. Hij is geboren en getogen in de Heenweg en inmiddels al jaren woonachtig in ’s-Gravenzande. Raymond is werkzaam als directeur bij een software ontwikkelbedrijf in de glastuinbouw en van jongs af aan al geïnteresseerd in de politiek, met een duidelijke binding met het LPF gedachtengoed. Belangrijke zaken waar Raymond zich voor inzet: behoud van de Westlandse cultuur, normen en waarden door woningbouw voor (jonge) Westlanders en het behoud van een open en transparante bestuurscultuur waarin burgers écht participeren.

17. Thijs van Holsteijn

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Thijs van Holsteijn woont in Naaldwijk en werkt als ondernemer in de bouw. Daarnaast is hij ook een broer, oom, vriend, goedzak en een doorzetter. "Mijn grote hobby is mijn sport calisthenics, en het helpen van mensen bij die sport! In 2018 ben ik een burgerinitiatief begonnen voor het realiseren van een vrij-toegankelijk fitness park in Naaldwijk. Na een strijd van 4 jaar hebben we dit mede dankzij LPF voor elkaar gekregen. Nu kan iedereen, jong en oud sporten in de buitenlucht van Naaldwijk." Dit bleek zo'n succes dat Thijs besloot er een schepje bovenop te doen en zichzelf sterk te maken voor het hele Westland.

18. Kim Doelman

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Kim Doelman is 20 jaar, opgegroeid in het Westland en studeert geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Ondanks dat ze woont en studeert in de hoofdstad, blijft een stukje van haar hart altijd in het Westland liggen! "Ik zie hoe leuk en uniek de Westlandse jongerencultuur is, Dit was een van de redenen om mij te voegen bij LPF Westland. LPF zet zich in voor de jongeren en ik wil hier graag aan bijdragen. De Westlandse feestweken, het schuitvaren en hokken moeten namelijk blijven zoals ze zijn!"

20. Luc Mussche

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Luc Mussche is geboren en getogen in ‘s-Gravenzande. "Ik stel mezelf verkiesbaar omdat ik me verbonden voel met LPF en benieuwd ben hoe bepaalde keuzes tot stand komen in de politiek. Ik vind dat er degelijk dingen moeten veranderen. LPF Westland kan dit, daar draag ik graag aan bij!" Luc vindt het belangrijk dat Westlandse jongeren makkelijker een huis kunnen kopen door bijvoorbeeld voorrang te geven aan Westlandse inwoners. "Ik hoop ook dat de Westlandse tradities als feestweken en het schuitvaren blijven bestaan. Uiteraard wel met goede afspraken en regels."

21. Dion Verbeek

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Dion Verbeek is 26 jaar en geboren en getogen in Naaldwijk. Dion studeert bouwkunde aan de TU en is daarnaast werkzaam in de bouwsector. Verder heeft hij een sterke interesse in filosofie, politiek en de mens. "Ik hoop daarmee een mooi steentje bij te dragen aan een nuchtere partij met zuivere waarden. Op naar een nog mooier Westland!"

23. Hilda van der Burgh

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Hilda van der Burgh is 53 jaar, geboren in Den Haag en getogen in Naaldwijk. Al jaren is zij in beweging als zelfstandig onderneemster onder de naam Heppie People. "Vanuit een positieve blik kijk ik naar de politiek, wij hebben een stem gekregen die gehoord mag worden. Ieder mens heeft recht van spreken en om een steentje bij te dragen beweeg ik graag mee in de komende verkiezingen bij LPF Westland. Om verandering te maken, zal je zelf de stappen moeten zetten”.

24. Dave Zwinkels

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Dave Zwinkels is 26 jaar, woont in 's-Gravenzande en is ondernemer in interieur beplanting. Voor het behoud van de Westlandse identiteit zet hij zich graag in. "Ik vind het behoud van de Westlandse cultuur erg belangrijk, daarvoor dienen de juiste keuzes gemaakt te worden binnen de lokale politiek. Om deze reden sluit ik me graag aan bij LPF Westland."

25. Myra van Koppen

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Myra van Koppen volgt de politiek al heel wat jaren. "Wat mij vooral opvalt is de irritatie die soms speelt over bepaalde zaken in onze gemeente, vaak weten Westlanders niet hoe het precies in elkaar steekt. Met een heldere uitleg kunnen mensen vaak snel begrip opbrengen en is het probleem al grotendeels opgelost. Met dat stukje hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen." Myra's motto? Heb LEF, stem LPF! "En natuurlijk mag u mij altijd aanspreken, graag zelfs!"

27. Marco van Veen

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Marco van Veen is 46 jaar, ondernemer en staat op plek 27 op de kieslijst van LPF Westland. "Ik steun de LPF omdat dit een no-nonsense partij is dat het Westland graag Westlands houdt voor de Westlanders. LPF wil pragmatisch besturen met behoud van Westlandse tradities, gewoontes en gebruiken. Daar zet ik mij graag voor in!"

29. Jeffrey Witkamp

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Jeffrey Witkamp is 25 jaar en geboren en getogen in Poeldijk. Jeffrey is werkzaam in de ICT voor JUVA, het moederbedrijf van o.a. Westland Infra. Zijn reden om zich kandidaat te stellen bij LPF Westland? "Net zoals vele andere jonge Westlanders kan ik als starter moeilijk aan een huis komen in de regio. LPF heeft goede plannen voor huisvesting en immigratie die situatie zouden kunnen verbeteren. Daaraan draag ik graag mijn steentje bij!"

31. Marco de Bakker

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Marco de Bakker is geboren en getogen in Wateringen en momenteel wonende in Kwintsheul. Hij is werkzaam in de AGF sector. "Voor de tweede keer sta ik op de lijst van LPF westland, ik doe dit graag omdat LPF in staat voor de Westlanders. LPF haar inzet voor jongeren in het Westland en de tuinbouw spreken mij erg aan. We zeggen wat we denken, we doen wat we zeggen!"

32. Philip van Geest

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Philip van Geest woont in De Lier en is ondernemer in AGF. Zijn motto is: keep it real. "Als ondernemer houd ik niet van oeverloos gezever en allerlei woke luchtkastelen. Landelijke politieke partijen? Leuk hoor, maar deze belangen dienen ons lokaal totaal niet. We wonen in Westland, niet in Amsterdam of Nijmegen! Daarom is LPF Westland voor mij de partij die doorgaat voor Westland. Precies zoals het hoort!"

33. Jannie Kouwenhoven

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Als LPF Westland zijn we trots dat er zoveel mensen bereid zijn om ons te ondersteunen. Of dat nu is met een stem op onze partij, hand-en-spandiensten voor de partij, een verkiezingsbord in de tuin of een plekje ergens op onze kieslijst. Jannie Kouwenhoven doet het allemaal en laat zien dat LPF Westland een partij is van en voor échte Westlanders.

34. Jack van der Ende

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Jack van der Ende is 45 jaar, geboren in Maasdijk en tegenwoordig wonend in Naaldwijk. Jack is ondernemer en eigenaar van de kartbaan in Poeldijk, Van der Ende Racing Inn. "Ik kan mij heel goed vinden in waar LPF Westland voor staat. De Niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit spreekt me aan en past bij het Westland. Daarom sta ik tijdens de komende verkiezingen wederom op de kieslijst van LPF.”

35. Florence Molenaar

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Florence Molenaar is 54 jaar en komt uit ’s-Gravenzande. Florence is docent biologie en staat voor uitdagend onderwijs. Omdat sporten gezond is, vindt zij dat voorlichting voor een betere & gezonde leefstijl een must is! Speerpunten voor haar zijn meer groen in het Westland en betaalbare (koop)woningen voor jongeren. Florence staat voor een goede toekomst voor de Westlandse jongeren, m.b.t. toekomstperspectief, educatieve ontwikkeling, fysiek en leefomgeving. "Door te gaan stemmen kun je LPF Westland meer invloed geven om de standpunten te realiseren, laat je stem dus niet verloren gaan!"

36. Leen Molenkamp

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Leen Molenkamp is een kweker in ruste en een trouwe LPF'er. Vanaf het allereerste begin is hij actief bij LPF Westland. De woorden van Pim Fortuyn inspireerde hem daartoe: "Ik zeg wat ik denk, ik doe wat ik zeg". Deze woorden zijn nu omgevormd naar onze verkiezingsleus! Leen is een betrokken Westlander en inwoner van Monster die actief geweest in het veiling wezen, in de actiegroep 'Stop de Zandmotor' en 15 jaar lang in de MRB, onder andere als voorzitter.

37. Gré Ruigrok

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Gré is het oudste lid wat op de kieslijst van LPF Westland staat. Met haar 86 jaar hebben we met haar dus behoorlijk wat (levens)ervaring op de lijst. Gré is al vrij snel na het ontstaan van LPF Westland betrokken en al jarenlang staan ook de verkiezingsborden bij haar op het erf. Met een locatie pal naast de Westlandse Snelbinder en boerderij De Vlietwoning hebben we dus een topvrouw én een toplocatie!

38. Frans van der Linden

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Frans van der Linden is 52 jaar, komt uit Honselersdijk, is getrouwd en heeft 3 kinderen. Frans is een kweker van cactussen, waarbij duurzaam en innovatief telen hoog in het vaandel staat. "Wij zijn vooruitstrevend bezig als bedrijf met zonnepanelen, aardwarmte via TRIAS Westland en ontwikkelingen voor chemie vrije teelt". Frans werd geraakt door de woorden van Pim Fortuyn en besloot lid te worden van LPF Westland. "Pims ideeën waren precies hoe ik erover denk. Die visie van LPF Westland gaat altijd naar het doel wat men wil bereiken. Kosten naar beneden, duidelijkere regels en minder Haagse invloeden ten gunste voor de burger!"

39. Marga van Adrichem-Vis

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Marga van Adrichem-Vis is een geboren en getogen Westlander en woont al meer dan 40 jaar in Naaldwijk. Marga is een trouwe LPF-kandidaat, die zich al meerdere verkiezingen verkiesbaar stelt op de lijst van LPF Westland. "De eerlijke, standvastige en duidelijke taal van LPF Westland spreken mij erg aan. Daarnaast komt LPF haar gedane beloftes altijd na, dat is in mijn ogen de kracht van onze partij!"

40. Joop Verbeek

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Joop Verbeek is 72 jaar, gepensioneerd politierechercheur en woonachtig in Maasdijk, waar hij zich jarenlang heeft ingezet voor de buurtpreventie. Waarom LPF Westland? "Omdat die partij los staat van een landelijke politieke partij, dus onafhankelijk is en niet aangestuurd wordt vanuit Den Haag. LPF Westland zet zich volledig in voor het Westland en dat spreekt mij aan. Niet lullen, maar poetsen!"

41. Paul Barendse

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Paul Barendse is 71 jaar, geboren en getogen in het Westland en jarenlang actief binnen LPF Westland. "Ik ben 50 jaar kweker geweest in het Westland, eerst groenten en bloemen, later potplanten. Ons tuinbouwbedrijf is een echt familie bedrijf, sinds een paar jaar overgenomen door mijn 3 zoons. Ik ben altijd heel erg geïnteresseerd geweest in ruimtelijke ordening. Mijn hoofd prioriteit was waterberging en reconstructie, daarvoor wil ik mij nog steeds inzetten!"

43. Martine van der Meer

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Martine van der Meer is 49 jaar en woont in Maasdijk. "De politiek is me steeds meer tegen gaan staan de afgelopen jaren. De verantwoordelijkheid is ver te zoeken, respect is iets bijzonders geworden en de verbinding met de mensen die vertegenwoordigd worden, is veelal iets wat mensen niet meer voelen. Dat vind ik gek! Maar toch heb ik hoop. Hoop dat het anders wordt. Want zo doorgaan met de huidige verouderde systemen op welk niveau dan ook, in onze gemeente, in ons land, in de wereld, is geen optie. Zonder wrijving geen glans, dus dit moet een keerpunt worden naar betere tijden, waarin de wereld weer van elkaar en met elkaar is. Nieuwe energie voor een toekomstbestendige wereld!"

44. Hans Zwinkels

info@lpfwestland.nl
Kandidaat, Bestuur
Hans Zwinkels is een tuinbouwondernemer uit Honselersdijk en al jarenlang actief binnen het bestuur van LPF Westland. Ook dit jaar staat hij op de kieslijst van onze partij.

45. Roel Valstar

roelvalstar@lpfwestland.nl
Raadslid, Lid commissie Ruimte en commissie Bestuur
‘s-Gravenzander Roel is werkzaam als advocaat en heeft daarvoor Stichting Rechtswinkel Westland opgericht, zodat inwoners in Westland met gratis juridisch advies kunnen worden geholpen. Roel is sinds 2014 betrokken bij de partij en wil zich de komende jaren gaan inzetten voor voldoende betaalbare huisvesting, behoud van de Westlandse cohesie en veiligheid en openbare orde.

46. Max Leerdam

maxleerdam@lpfwestland.nl
Raadslid, Lid commissie EFO en Raadsoverleg Financiën
Max woont in Naaldwijk en is werkzaam op het gebied sloopwerkzaamheden en internationale hijsprojecten. Is sinds 2014 actief voor LPF Westland. Portefeuille: financieel beleid, economische zaken en gemeentelijke organisatie. Zijn speerpunten zijn een kleinere, sobere en doeltreffende gemeente, een goed vestigingsklimaat voor ondernemers, het terugdringen van betutteling en een transparanter bestuur.

47. Bert Doelman

info@lpfwestland.nl
Kandidaat, Bestuur
Bert Doelman is geboren in Maasdijk en woonachtig in De Lier. Daar heeft hij een tuinbouwbedrijf en teelt hij groene en gele courgettes. Na drie periodes als raadslid is Bert toegetreden tot het bestuur. "Vanuit die functie heb ik een bijdrage mogen leveren aan het verkiezingsprogramma en de samenstelling van de kandidatenlijst. Hoewel op de achtergrond, ben ik nog steeds erg betrokken bij de Westlandse politiek en daarom sta ik graag voor de zesde keer op de kandidatenlijst."

48. Claudia Vis

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Claudia Vis is 49 jaar oud en een geboren en getogen Heulenaar. Sinds de oprichting van LPF Westland in 2002 is ze betrokken in de Westlandse politiek. "Geïnspireerd door wijlen Pim Fortuyn, ben ik van 2004 tot 2015 raadslid geweest in de Westlandse gemeenteraad. LPF Westland zegt wat ze denkt en doet wat ze zegt! Daarom blijf ik betrokken als lid en steun ik hen waar nodig. Stem op 16 maart LPF Westland en zorg met z’n allen dat uw Westlandse stem goed wordt vertegenwoordigd in de raad van Westland."

49. Cobie Gardien

jagardien@gemeentewestland.nl
Wethouder
Cobie is al vanaf de oprichting van LPF Westland betrokken bij de partij. Juriste met expertise in ruimtelijke wet- en regelgeving. Wethouder voor Ruimtelijke Ordening en Planontwikkeling. Ziet LPF Westland als partij die heel hard nodig is in de Westlandse politiek: zonder blad voor de mond zaken openlijk benoemen en oplossingen aandragen. Wil de Westlandse bestuurscultuur openbreken. Want: het kan echt anders en zoveel beter.

50. Dave van der Meer

info@lpfwestland.nl
Kandidaat
Dave is geboren en getogen in Naaldwijk en een ondernemer in de bloemenhandel. Hij raakte 18 jaar geleden geïnspireerd door de woorden van Pim Fortuyn: ‘Wie verandering in dit land wil, zal in beweging moeten komen.’ Sindsdien heeft hij zich ingezet als raadslid en fractievoorzitter om die verandering ook in Westland realiseren. Ondanks zijn vertrek uit de Westlandse politiek, voelt hij zich nog steeds sterk verbonden met de partij.
Menu