Dave<br>van der Meer

Dave
van der Meer

Dave is 48 jaar, getrouwd met Dorith en vader van drie dochters. Is naast de politiek actief in de bloemenhandel. Raakte geïnspireerd door de woorden van Pim Fortuyn: ‘Wie verandering in dit land wil, zal in beweging moeten komen.’ Dave wil ook die verandering in Westland realiseren. Pak op 21 maart je Westlandse stem terug en kies Dave!

Ben van der Stee

Ben van der Stee

Ben is 52 jaar oud, komt uit Kwintsheul en is sinds 2006 actief voor LPF Westland. Speerpunten: onderwijs, topsport en transparant bestuur. Zijn drive: politiek en openbaar bestuur dichter bij elkaar brengen. Maakt zich sterk voor transparante, eerlijke besluiten, aandacht voor kleinere kernen en behoud van de Westlandse cultuur met hokken, feestweken en opening van het vaarseizoen.

Peter Voskamp

Peter Voskamp

Peter (55) komt uit De Lier, is getrouwd en heeft drie zoons en een kleinzoon. Bedrijfsleider bij Zandrecycling Nederland. Sinds 2010 actief als (steun)raadslid voor LPF Westland. Zijn belangrijkste punten: behoud van het sterke glastuinbouwareaal, goede ruimtelijke ordening en een woonruimtebeleid gericht op en voor de Westlander.

Dave van Koppen

Dave van Koppen

Dave is 32 jaar, komt uit Naaldwijk en is vader van een dochtertje - nummer 2 is op komst. Leerkracht op een basisschool in ’s-Gravenzande. Kwam 8 jaar geleden bij LPF Westland. Na één periode als steunraadslid nu onze specialist in de commissie MO. Heeft zich er persoonlijk sterk voor gemaakt dat zwembad De Hoge Bomen nog steeds open is en dat er nog steeds geen islamitische school in Westland is.

Cobie Gardien

Cobie Gardien

Is in het dagelijks leven jurist. Is al vanaf de oprichting van LPF Westland betrokken bij de partij. Ziet LPF Westland als partij die heel hard nodig is in de Westlandse politiek: zonder blad voor de mond zaken openlijk benoemen en oplossingen aandragen. Wil de Westlandse bestuurscultuur openbreken. Want: het kan echt anders en zoveel beter.

Max Leerdam

Max Leerdam

Max is 24 jaar, woont in Naaldwijk en zelfstandig ondernemer op het gebied van internationale hijsprojecten. Is sinds 2014 actief voor LPF Westland. Portefeuille: financieel beleid, economische zaken en gemeentelijke organisatie. Zijn speerpunten zijn een kleinere, sobere en doeltreffende gemeente, een goed vestigingsklimaat voor ondernemers, het terugdringen van betutteling en een transparanter bestuur.

John Witkamp

John Witkamp

Poeldijker John is getrouwd en heeft twee zoons. Regiodirecteur bij vandervalk+degroot. Is een van de oprichters van LPF Westland. Ervaren raadslid van het eerste uur. Coacht en begeleidt aanstormend talent binnen de partij. Specialisatie: veiligheid en juridische zaken. Expert op het gebeid van de gemeentewet en wet dualisering. Luis in de pels van blunderende bestuurders. Vasthoudend en recht voor zijn raap.

Roel Valstar

Roel Valstar

Roel is 30 jaar en woont in ‘s-Gravenzande. Hij is werkzaam als advocaat en heeft daarvoor Stichting Rechtswinkel Westland opgericht, zodat inwoners in Westland met gratis juridisch advies kunnen worden geholpen. Roel is de laatste vier jaar als fractiemedewerker bij diverse dossiers betrokken geweest en wil zich de komende jaren gaan inzetten voor voldoende betaalbare huisvesting, het behoud van de Westlandse cohesie en veiligheid en openbare orde.

André<br>van der Meer

André
van der Meer

André is 57 jaar en woont al sinds zijn geboorte in Naaldwijk. Raakte vanaf de oprichting van gemeente Westland geïnteresseerd in Westlandse politiek. Zijn aandacht gaat vooral uit naar maatschappelijke en sociale onderwerpen. Daar wil hij zich na de gemeenteraadsverkiezingen namens de LPF opnieuw voor inzetten.

Jolanda Suijker

Jolanda Suijker

Jolanda is 45 jaar, komt uit Wateringen en is getrouwd; moeder van een puberzoon en een volwassen dochter. Voormalig voorzitter Buurtpreventie. Werkzaam in het voortgezet speciaal onderwijs. Voelt zich aangesproken door de directe en duidelijke aanpak waar LPF Westland voor staat. Wil met haar ervaring werken aan een goede onderlinge verbondenheid tussen alle Westlanders.

Herman Dekkers

Herman Dekkers

Herman is 66 jaar en woont in ‘s-Gravenzande. Staat al 12 jaar op de lijst van LPF Westland. Hecht veel waarde aan een veilig Westland, zonder overlast en drugsgerelateerde zaken. Werkt graag aan goede zorg voor de ouderen die ons Westland hebben opgebouwd.

Hugo van Velden

Hugo van Velden

Hugo is 54 jaar en woont in Honselersdijk. Getrouwd, twee zoons. Werkt bij de Haeghe Groep (sociale werkvoorziening Den Haag) als voorzitter Ondernemingsraad en lid van de Centrale Ondernemingsraad. Bestuurslid SV Honselersdijk, voorzitter Oranjecomité Honselersdijk. Staat sinds september 2017 op de lijst om de belangen van alle Westlanders te behartigen.

Trudy de Munck

Trudy de Munck

Trudy is 57 jaar en woont in Maasdijk. Versterkt LPF Westland sinds 2015 als fractiemedewerker. Instelling: niet lullen maar poetsen. Zet zich in voor een veilig, leefbaar én groen Westland. Niet alleen voor haar (klein)kinderen, maar ook voor die van u!

Bert Doelman

Bert Doelman

Bert is 50 jaar, getrouwd en vader van twee tienerdochters. Tuinder, courgetteteler. Heeft de afgelopen 12 jaar namens LPF Westland in de raad gezeten. Nam de onderwerpen voor zijn rekening die met de tuinbouw te maken hebben (ruimtelijke ordening, water en verkeer). Wil na drie raadsperiodes graag nieuw talent voorrang geven op de lijst.

Claudia Vis

Claudia Vis

Claudia is 45 jaar en komt uit Kwintsheul. In het dagelijks leven zelfstandig onderneemster in de financiële en zakelijke dienstverlening. Is al sinds de oprichting in 2002 betrokken bij de partij. Heeft van 2004 tot en met 2014 in de gemeenteraad van Westland gezeten namens LPF Westland. Goede zorg dichtbij voor wie dat nodig heeft staat bij haar hoog in het vaandel.

Aadje<br>van der Ende

Aadje
van der Ende

Aadje is 44 jaar en een echte Westlander in hart en nieren. Kwam 20 jaar terug uit voor zijn seksualiteit en inmiddels 10 jaar gelukkig met zijn huidige partner. Werkzaam in de ambulante handel. Westlander met hart van goud: helpt graag mensen die het nodig hebben en voorliefde voor dierenwelzijn. Deelt zijn voorliefde voor het Westland met die voor een rechts geluid.

Hans Pohl

Hans Pohl

Hans is 58 jaar en komt uit Heenweg. Is sinds 2010 actief voor LPF Westland. Eerste verkoper bij Hornbach. Actief als bestuurslid bij buurtpreventie ‘s-Gravenzande/Heenweg en Algemeen Belang Heenweg. Werkt graag aan veiligheid en voldoende voorzieningen om de kwaliteit en leefbaarheid in de kleine kernen op peil te houden.

Martine<br>van der Meer

Martine
van der Meer

Martine is 45 jaar en komt uit Maasdijk. Bij tomatenkwekerij CombiVliet verantwoordelijk voor HRM en communicatie. Studeert momenteel arbeidsrecht. Is al jaren actief als redactielid bij de Maasbever (Maasdijkse krant). Vindt het belangrijk dat de politiek de burger vertegenwoordigt, op een eerlijke en transparante manier. Wil graag meewerken aan die verandering.

Joop Verbeek

Joop Verbeek

Joop is 68 jaar en woont in Maasdijk. Gepensioneerd politieagent. Nieuwkomer op de lijst, zeer geïnteresseerd in politiek. Heeft een sterk ontwikkeld rechtvaardigheidsgevoel. Is open, eerlijk en direct: precies waar LPF Westland voor staat. Wil zoveel mogelijk Westlanders enthousiast maken om op 21 maart hun stem uit te brengen.

Ysabel<br>van der Meer

Ysabel
van der Meer

Ysabel is 21 jaar en komt uit Naaldwijk. Studeert commerciële economie aan de Haagse Hogeschool. Staat sinds november 2017 op de lijst van LPF Westland. Heeft als doel ook de jongere Westlandse generatie aan te spreken en voor hen op te komen, zodat de Westlandse (jongeren)cultuur behouden blijft.

Hans Zwinkels

Hans Zwinkels

Leen Molenkamp

Leen Molenkamp

Jeff Barendse

Jeff Barendse

Danny de Zeeuw

Danny de Zeeuw

Marco van Veen

Marco van Veen

Philip van Geest

Philip van Geest

Marga<br>van Adrichem

Marga
van Adrichem

Willem de Bruijn

Willem de Bruijn

Carl Verbeek

Carl Verbeek

Celine Pronk

Celine Pronk

Jack<br>van der Ende

Jack
van der Ende

Jannie Kouwenhoven

Jannie Kouwenhoven

Fred Barendse

Fred Barendse

Christa Middelburg

Christa Middelburg

Jos<br>van der Hoeven

Jos
van der Hoeven

Marijke Kok

Marijke Kok

Marco de Bakker

Marco de Bakker

Thomas Zwinkels

Thomas Zwinkels

Paul Barendse

Paul Barendse

Marjolanda<br>de Lijster

Marjolanda
de Lijster

Frans<br>van der Linden

Frans
van der Linden

Annemarie<br>van Mil

Annemarie
van Mil

Gert van Eijk

Gert van Eijk

Karin Heupink

Karin Heupink

Bianca Gregoire

Bianca Gregoire

Frans Boers

Frans Boers

Gre Ruigrok

Gre Ruigrok

Anja van der Ven

Anja van der Ven

Eef Verbeek

Eef Verbeek

Florence Molenaar

Florence Molenaar