Nieuws

Home / Nieuws / Aandacht voor rattenplaag ‘s-Gravenzande

Aandacht voor rattenplaag ‘s-Gravenzande

Fractie LPF-Westland  Aandacht voor rattenplaag ‘s-Gravenzande. Bewoners uit de Esdoornstraat te  s Gravenzande hebben  de fractie van LPF-Westland benadert omdat zij ernstig overlast ondervinden van een rattenplaag onder en in de woningen. Niet een individuele burger maar de hele straat heeft er last van. De grond onder de kruipruimte is verzakt en zodoende kunnen de ratten zich eenvoudig toegang verschaffen tot de woningen. Een bewoner heeft een gespecialiseerd bedrijf ingeschakeld en die deelde mee dat dit probleem perceel overschrijdend is en dat de gemeente in actie dient te komen. Omdat ratten een gevaar oplevert voor de volksgezondheid stellen we de volgende vragen:

Dit brengt de fractie van LPF Westland tot de volgende vragen:

  1. Waar ligt hier de verantwoordelijkheid van de burger en waar start die van de gemeente als de gehele straat overlast ondervind van ratten.
  2. Klopt het als de rattenplaag een individueel perceel overstijgt dat de gemeente in het kader van de volksgezondheid actie moet ondernemen.
  3. Voor wie zijn de kosten als de rattenplaag zo groot is ,dat deze alleen efficiënt is aan te pakken als de bestrijding voor het hele huizenblok tegelijk wordt uitgevoerd.

Namens de fractie van LPF -Westland

Herman Dekkers

Blijf op de hoogte

Categorieën

Archief

Meer nieuws

Onze twitter