Nieuws

Home / Nieuws / Collegevragen inzake onderhoud begraafplaats te Maasdijk

Collegevragen inzake onderhoud begraafplaats te Maasdijk

Collegevragen inzake onderhoud begraafplaats te Maasdijk

De fractie van LPF Westland is benaderd door inwoners van Maasdijk inzake het onderhoud aan de begraafplaats. Het gaat met name om de afgesleten verharde paden en de slechte toestand van de schelppaden. De verzakte graven zijn ook een aandachtspunt.

Naar aanleiding van onze eerder gestelde vragen is het bij onze fractie bekend dat er bij de begraafplaatsen in Westland een inhaalslag wordt gemaakt. Een goed voorbeeld is de pilot met het vernieuwde schelpenpad op veld X bij begraafplaats Beukenhage in ‘s-Gravenzande.

Dit brengt de fractie van LPF Westland tot de volgende vragen:

1. Is de wethouder het eens met onze fractie dat de slechte verharde paden met een nieuwe toplaag beter toegankelijk zijn voor een ieder die slecht ter been is?

2. Is de wethouder bekend met de pilot op Veld X op begraafplaats Beukenhage en is hij bereid om dit in Maasdijk en andere begraafplaatsen in Westland toe te passen?

3. Is de wethouder bereid in gesprek te gaan met de afdeling beheer van de begraafplaats om te kijken hoe het probleem m.b.t de verzakte graven het beste kan worden opgelost?

Namens de Fractie LPF Westland

Trudy de Munck -Schoordijk
Peter Voskamp

Blijf op de hoogte

Categorieën

Archief

Meer nieuws

Onze twitter

Menu