Nieuws

Home / Nieuws / LPF Westland stelt kieslijst vast met Dave van Koppen als nieuwe lijststrekker

LPF Westland stelt kieslijst vast met Dave van Koppen als nieuwe lijststrekker

Donderdag 25 november hebben de leden van LPF Westland ingestemd met de kieslijst met 50 kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Ook is Dave van Koppen geïntroduceerd als de nieuwe lijsttrekker van de partij.

Dave van Koppen is een nieuw gezicht als lijsttrekker, maar zeker niet nieuw binnen
LPF Westland. Dave is al ruim 11 jaar politiek actief bij de partij. Hij begon in 2010 als steunraadslid, stroomde door als gemeenteraadslid waarna hij in 2019 Dave van der Meer opvolgde als fractievoorzitter.

Nieuwe kieslijst

Lijsttrekker Dave van Koppen is trots op de lijst met namen die achter hem staan:
“We vinden het belangrijk om voor jong en oud een goede vertegenwoordiging te geven uit alle Westlandse kernen. Met deze 50 kandidaten gaan we vol vertrouwen de verkiezingen in.”

De lijst bestaat uit nieuwe en vertrouwde gezichten zoals John Witkamp, Peter Voskamp, Trudy de Munck, Carl Verbeek en de huidige wethouder Ben van der Stee. Ook LPF’ers van het eerste uur zijn terug te vinden op de lijst, zo zijn wethouder Cobie Gardien en voormalig lijsttrekker Dave van der Meer de lijstduwers tijdens de aankomende verkiezingen. Daarnaast worden er ruim 20 nieuwkomers toegevoegd aan de kieslijst, veelal van jonge en ondernemende Westlanders met potentie om op termijn door te groeien binnen de partij.

Niet lullen, maar poetsen

De no-nonsense mentaliteit van de rechtse partij spreekt de kandidaten goed aan. De lijst bestaat voor een groot deel uit Westlandse ondernemers met dezelfde ‘niet lullen, maar poetsen’ gedachtegoed. LPF Westland kijkt met vertrouwen uit naar de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart en zal trouw blijven aan de woorden van hun inspirator, wijlen Pim Fortuyn:

We zeggen wat we denken en we doen wat we zeggen!

Bestuur LPF Westland

Blijf op de hoogte

Categorieën

Archief

Meer nieuws

Onze twitter

Menu