Openbare Politieke avond LPF Westland met Jan Dijkgraaf

Openbare Politieke avond LPF Westland met Jan Dijkgraaf

Ook dit jaar organiseert LPF Westland weer een openbare politieke avond en wel op woensdag 4 december 2019. De politieke avond zal dit keer in het teken staan van de doldwaze politiek van ons (rariteiten)kabinet en de destructieve maatregelen rondom Stikstof, PFAS en klimaat hysterie bij een meerderheid van de 2e Kamer. Speciaal voor deze avond hebben wij Jan Dijkgraaf bereid gevonden ons daarover bij te praten en met de zaal in discussie te gaan.

Dijkgraaf begon zijn journalistieke carrière in 1982 als verslaggever/redactiechef van het Rotterdams Nieuwsblad en de Haagsche Courant. Vanaf 1992 was hij in diverse functies werkzaam bij het weekblad Panorama. Daarna was hij onder meer hoofdredacteur van het gratis dagblad Metro (2002-2006) en het vakblad Management Team (2006-2008) en tv-recensent bij de gratis krant Sp!ts. Op 5 januari 2009 werd Dijkgraaf hoofdredacteur van opinieweekblad HP/De Tijd. Op 1 augustus 2010 ging Dijkgraaf als hoofdredacteur en radiopresentator aan de slag bij de nieuwe publieke omroep PowNed. Op dit moment is Jan Dijkgraaf is hoofdredacteur van The Post Ofline, is columnist voor Veronica Inside en The Post Online (TPO) en schrijft dagelijks columns op zijn inmiddels veel bezochte website Briefje van Jan https://www.briefjevanjan.nl/ Daarbij schuwt hij niet om ongezouten waarheden te publiceren en indien nodig, provocerende stellingen te poneren die mensen aan het denken zet.

Kom dus naar onze openbare politieke avond op 4 december 2019 bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk en praat met ons mee. De zaal is open om 19.30 uur en we beginnen om 20.00 uur

Bestuur en fractie LPF Westland