Nieuws

Home / Nieuws / Ratelaar Duijsens en WV vallen stil !

Ratelaar Duijsens en WV vallen stil !

Ratelaar Duijsens en WV vallen stil !

Na de verkiezingen op 16 maart jl. is er ineens een hoop veranderd!  Daar we de media, gemeenteraad, college en organisatie overspoeld werden in de vorige raadsperiode, is het plotsklaps oorverdovend stil geworden.

Stoeptegels liggen spontaan niet meer los in onze gemeente, gele zakken worden ineens niet meer de dag ná ophalen opgehangen. Ook de meeste overlast daarvan lijkt totaal verdwenen en dhr. Duijssens zijn email is kapot en/of zijn burgerkantoren zijn hermetisch afgesloten.
Althans, dat zou je bijna gaan denken als er van 8 vragen gemiddeld per week voor de verkiezingen, nu er een gemiddelde van ongeveer 0,5 vraag per week in je inbox verschijnt. Wat ook opvalt is de toon in de stortvloed aan advertenties. Voor 16 maart jl. was het “we gaan dit en we gaan dat”. Nu is de toon “we hopen dat”. De belofte dat de gele PBD-zakken snel na de verkiezingen zouden verdwijnen is al vast gebroken. Werd het al snel 60 dagen, zitten we nu al weer voorbij de 90 dagen en wat vergeten was te vertellen dat de doldrieste wensen ook nog een berg geld extra gaat kosten. (wordt vervolgd)

Kortom, ons bekruipt het gevoel dat wat wij eerder al dachten, al die mooie beloftes voor het grootste deel niet waargemaakt zullen gaan worden en de kiezers weer een aantal jaren met hoofdpijn komen te zitten. Kiezersbedrog ? We zullen het gaan zien. Maar uiteraard zullen wij de ratelaars controleren op hun beloften en daar waar mogelijk de teleurgestelde Westlanders helpen.

Fractie LPF Westland

Blijf op de hoogte

Categorieën

Archief

Meer nieuws

Onze twitter

Menu