Uitnodiging politieke avond:

Uitnodiging politieke avond: "Van het gas af: Ja of nee?"

Donderdagavond 22 november organiseert LPF Westland een politieke avond in De Rank in De Lier. Speciale gast van de avond is columnist Syp Wynia. De avond zal dit keer in het teken staan van het de dwaze uitwerking uit het regeerakkoord waarbij de maatregelen omtrent het nog vast te stellen klimaatakkoord en de daaruit voortvloeiende hoge kosten centraal zullen staan.

Wat betekent dat voor de belastingbetalende burgers in het algemeen en voor Westland in het bijzonder? Waarom moet Nederland van het aardgas af terwijl de rest van de omliggende landen zoals België en Duitsland juist nu aan het aardgas gaan? Worden we voor de gek gehouden door de milieumaffia en wie heeft er baat bij de door het rijk opgelegde milieumaatregelen die geen effect sorteren maar de maatschappij wel voor decennia op kosten jaagt?

Speciaal voor deze avond hebben wij Syp Wynia bereid gevonden ons daarover bij te praten en met de zaal in discussie te gaan. In Elsevier weekblad van 8 september jl. verscheen een artikel van Syp Wynia over de kabinetsplannen om van het gas af te gaan in Nederland.

Syp Wynia werkt o.a. voor het blad Elsevier en voor de bijbehorende website schrijft hij columns, commentaren en analyses over onderwerpen uit de politiek, de economie en de maatschappij in het algemeen. Hierbij behandelt hij deze onderwerpen vaak in een internationale context. Meer artikelen van Syp Wynia vindt u hier.

Programma

19:30 Zaal open
20:00 Start programma
21:30 Afsluitende borrel
23:00 Einde bijeenkomst

Evenementenlocatie De Rank, Van Weelystraat 2, 2678 AV De Lier

1462.11.18 LPF Beeldpraat WOS Facebook