Nieuws

Home / Nieuws / Verkiezingsdebatten, een feestje van de lijsttrekkers?

Verkiezingsdebatten, een feestje van de lijsttrekkers?

Niet bij LPF Westland!

De afgelopen tijd en de komende tijd ontkom je er zowat niet aan, verkiezingsdebatten. Veel verenigingen en organisaties willen van de partijen graag horen hoe die hun achterban de komende 4 jaar tegemoet gaan treden. Veelal zie je dezelfde gezichten: (oudere) mannen die overal verstand van hebben, of het nu gaat over zorg, horeca, ouderen of ondernemers: ze zijn alwetende…!

LPF Westland ziet dat heel anders. Een (lokale) politieke partij moet niet afhankelijk zijn van één persoon, de inhoud moet leidend zijn. Trouwens ook de reden dat we niet het hoofd van onze lijsttrekker Dave van Koppen op de verkiezingsposter hebben staan, maar dé woorden van de grondlegger van onze partij, Pim Fortuyn!

Als LPF Westland hebben we afgelopen weken die kandidaat afgevaardigd die kundig is op de onderwerpen van het debat. Zo werken we al jaren in de gemeenteraad en ook in verkiezingstijd zetten we dat voort. Geen mensen die 4 jaar zwijgzaam op het pluche zitten maar mouwen opstropen en zeggen waar het op staat!

LPF Westland: We zeggen wat we denken. We doen wat we zeggen !

Blijf op de hoogte

Categorieën

Archief

Meer nieuws

Onze twitter

Menu