Nieuws

Home / Nieuws / LPF Westland bezoekt HEAT Sauna en badhuis in Naaldwijk

LPF Westland bezoekt HEAT Sauna en badhuis in Naaldwijk

Op zaterdag 17 juni 2023 heeft de fractie van LPF Westland een bedrijfsbezoek gebracht aan Bob Schinkel van Heat Sauna en Badhuis in Naaldwijk. Bob Schinkel is een jonge Naaldwijkse ondernemer (37) die na een bedrijfsongeval in 2013 het roer heeft omgegooid en in 2015 is begonnen met zijn droom; een (z)waar krachthonk in het Westland. Dit werd Pain en Gain in de Lier.

Sinds een paar maanden is daar een nieuw bedrijf bijgekomen; Heat, Sauna en Badhuis in Naaldwijk. Aan de Verburchlaan, pal naast de Watertoren in Naaldwijk is 16 maanden keihard gewerkt en is er écht een schitterend bedrijf neergezet. Vandaag was het dus aan de fractie van LPF Westland de eer om hier een kijkje te mogen nemen en het verhaal van Bob te horen.

Heat is een kleinschalige en gastvrije wellness met grootste ambities. Ze hebben een Infrarood Sauna, een Finse Sauna, een stoomcabine, een magnesium zwembad (gefilterd d.m.v. magnesium elektrolyse), een binnentuin en een groot dakterras. Ook vertelde Bob over de verschillende mogelijkheden en zijn wensen voor de toekomst hier. Ook dat belooft weer veel moois te worden.

We wensen Bob heel veel succes met zijn onderneming(en) en delen als LPF Westland dezelfde motto; Niet lullen, maar poetsen!

Blijf op de hoogte

Categorieën

Archief

Meer nieuws

Onze twitter

Menu